Min skaberkonto er pause/låst
Hvis en skaberen stopper med at skrive, sættes deres konto automatisk på pause, indtil de vælger at begynde at skrive igen. Når din konto er inaktiv, kan nye abonnenter ikke tilmelde sig din FAN5-side. Du vil modtage e-mails fra os om din skaberkonto.
Monster Project

Sociale konti
Link din Twitter og Spotify -konti let. Tilføj blot dit sociale kontolink, når du tilmelder dig som skaber. Disse skal være rigtige sociale medieprofiler, der hører til dig, udelukkende til verifikationsformål.
Monster Project