Mine bankoplysninger er forkerte
Din udbetaling kan ikke gennemføres, hvis dine bankoplysninger er forkerte. Hvis du ikke foretager de nødvendige ændringer, vil din udbetaling blive afvist, og din udbetalingsfrekvens vil blive ændret fra automatisk til manuel.
Spring Ferrara

Banking

Hvordan ser jeg min verserende balance?
For at se din afventende saldo skal du klikke på Human-ikonet i yderste højre hjørne. Gå til rullemenuen og vælg "Statements". Her kan du se din ventende saldo og dine ventende udbetalinger.
Spring Ferrara

Banking

Kan jeg betale ved hjælp af cryptocurrency?
Vores foretrukne betalingsmetoder kan findes i afsnittet Betalinger på din konto. Vi tilbyder kryptovaluta som en alternativ måde at betale for tjenester på FAN5. Denne mulighed vil, hvis den vælges, blive gennemgået.
FanZen Support

Banking

Hvordan tjener jeg penge med henvisninger?
Henvisninger fra dine fans er den hurtigste måde at vokse din virksomhed på. Udnyt dine glade brugere til at drive henvisninger til kvalitet, der konverterer i skala. Øg dine henvisninger og promover din side for at tjene mere og mere! Du skal være en god
FanZen Support

Banking