Hvordan opretter jeg et abonnementsbundt?
For at oprette en abonnementspakke skal du klikke på Human-ikonet i yderste højre hjørne. Vælg "Tilbud" i rullemenuen. Vælg "Tilføj et abonnementspakke" og vælg din ønskede rabatprocent. Vælg, hvor længe tilbuddet er tilgængeligt for.
Spring Ferrara

Hvordan livestream?
For at livestreame skal du klikke på plussymbolet i yderste højre hjørne. Klik på "Go Live" i nederste hjørne af postkassen. Vælg enten gratis eller betalt livestream og vælg start!
Nyala Murrell