Hvad er "forslag"?
For at sikre en ønskværdig brugeroplevelse viser vi dig nogle få skabere, som vi tror, ​​du vil kunne lide baseret på dine interesser og nuværende abonnementer.
Spring Ferrara

Hvordan sletter jeg min konto?
Vi er kede af at se dig gå! For at slette din konto skal du klikke på det menneskelige ikon i yderste højre hjørne. Fra rullemenuen skal du vælge "Indstillinger" og derefter "Kontooplysninger". Nederst ser du muligheden for at slette din konto.
Spring Ferrara

Er der en FAN5 -app?
Der er ingen FAN5-app. Hosting af FAN5 på hjemmeside og mobil giver os mulighed for at opdatere FAN5 uden at bede dig om konstant at opdatere din app. Vores teknologi er altid i forandring, og vi håber at kunne levere det bedste produkt til dig.
Monster Project