Hvordan skjuler jeg en udadvendt besked?
For at skjule en udgående besked skal du klikke på det menneskelige ikon i det yderste højre hjørne. Gå til rullemenuen og vælg "Indstillinger". Vælg "Mass Messaging" og aktiver "Skjul udgående meddelelser".
Nyala Murrell

Kan jeg sms'e en skaber?
Vi tilbyder i øjeblikket ikke tekstbeskeder som en mulighed på FAN5. For at sende en besked til en skaber, skal du blot gå til din abonnementssektion på din profil og vælge den skaber, du vil sende en besked til.
FanZen Support

Min besked/chat forsvandt
Alle beskeder/chats med skabere, hvor der ikke er foretaget betalinger, forsvinder, når dit abonnement er udløbet. For at chats og beskeder forbliver i en skrivebeskyttet tilstand, skal du købe indholdet via Pay Per View (PPV).
Monster Project

Beskedfejlfinding
Klik på knappen Besked på din abonnents side. Du vil se pop op-vinduet Ny meddelelse og dine aktuelle meddelelser. Der er 2 knapper i venstre side af beskedfeltet til at uploade medier og til at indstille en pris.
Monster Project